Contact:

Bestuurslid: Ingrid van Leuken

Contact opnemen,
Mail naar Ingrid van Leuken

(NIET VOOR HET HUREN VAN DE TURNHAL)

Afzonderlijke Stichting partners

Turnvereniging: Ars
secretariaat: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Saskia de Kraker (040-2446549) of Jeanine vd Pas (040-2623049)

Turnvereniging: PSV

Turnvereniging: ETV-Opympia

Dansschool: Step by Step

Wil je op de hoogte blijven van onze cursussen workshops e.d. geef je dan op om tijdig informatie te ontvangen via E-mail.

Klik hier voor het formulier